آخرین خبرها
خانه / آموزش و مهارت / فالوده شیرازی خانگی بخورید

فالوده شیرازی خانگی بخورید

«کمال مهر» فصل داغ تابستان، یکی از دسر‌های خنک و خوشمزه‌ای که حالتان را جا خواهد آورد، فالوده شیرازی خانگی است. فالوده شیراز، اصفهان و یزد از معروف‌ترین نوع فالوده‌ها هستند که نوع شیرازی آن با چاشنی‌هایی مثل آب لیمو، عرق نسترن و شربت آلبالو میل می‌شود و از دو نوع دیگر شناخته شده‌تر است. با ما همراه باشید.

مواد لازم

  • ۲۵۰ گرم نشاسته
  • ۲ لیوان آب
  • یک‌سوم لیوان گلاب
  • آبلیمو به میزان لازم

فالوده شیرازی خانگی بخورید

طرز تهیه

۱٫ ابتدا داخل یک ظرف، آب و نشاسته را مخلوط کنید.

۲٫ مخلوط را داخل یک قابلمه نچسب ریخته و آن را روی حرارت قرار دهید.

۳٫ سپس به وسیله یک قاشق چوبی مرتب هم بزنید تا مایه فالوده به جوش بیاید.

۴٫ گلاب را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا مخلوط غلیظ و کشدار شود. حدود ۲۰ دقیقه این مرحله طول می‌کشد.

۵٫ وقتی مایه به شکل یک توپ درآمد. یک دمکنی روی قابلمه قرار دهید و شعله را تا حد ممکن ملایم کنید تا خامی نشاسته گرفته شود.

۶٫ چرخ گوشت را آماده کرده و ریزترین پنجره آن را وصل کنید. یک کاسه برداشته و مقداری آب و یخ داخل آن بریزید سپس طوری کنار چرخ گوشت قرار دهید تا رشته‌های فالوده به محض بیرون آمدن از چرخ گوشت، داخل آن بریزند.

۷٫ مایه فالوده را داخل چرخ گوشت بریزید.

۸٫ به صورت مداوم و به آرامی رشته‌ها را با دست زیرورو کنید. برای این کار بهتر است از دستکش استفاده کنید تا دستتان یخ نزند.

۹٫ بعد از این که کل مایه چرخ شد، مقداری یخ را خرد کرده و با کمی گلاب و شربت و آبلیمو به آن اضافه کنید.

۱۰٫ فالوده را در کاسه‌ای مناسب ریخته و مقداری شربت آبلیمو یا آلبالو روی آن ریخته سپس با یک لیموترش تزیین کنید. می‌توانید مقداری بستنی زعفرانی با تکه‌های خامه و پسته کنار فالوده سرو کنید.

درباره‌ی sardabir

همچنین ببینید

مراسم سنتی «پیرشالیار» اورامان/تصاویر

پیرشالیار که قدمت آن به بیش از هزار سال پیش بر می گردد مراسمی کهن و تاریخی است که هر سال در منطقه اورامان استان کردستان با حضور مهمانان و گردشگرانی از داخل و خارج از کشور برگزار می شود.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.