طرز تهیه پوره باقلای خوشمزه+عکس

طرز تهیه پوره باقلای خوشمزه+تصاویربه گزارش گروه وبگردی «کمال مهر»؛از نظر متخصصان طب سنتی،پوره باقلا می‌تواند مثل یک «اکسپکتورانت» طبیعی در بدن عمل کرده و به از بین بردن اخلاط و دفع آنها از بدن کمک کند در ادامه می توانید طرز تهیه این باقلا خوشمزه را بخوانید:

مواد لازم:

باقلا: ۵۰۰ گرم
پیاز (ریز خردشده): یک عدد
روغن زیتون: ۳ قاشق چای خوری
شکر: یک قاشق چای خوری
لیموترش: نصف یک عدد
نمک: یک قاشق چای خوری
آب گرم: به مقدار لازم
مواد لازم تزیین:

روغن زیتون: ۲ قاشق سوپ خوری
لیمو ترش (اسلایس شده): یک عدد
شبت (تازه): ۴ الی ۵ عدد

طرز تهیه پوره باقلای خوشمزه

طرز تهیه:

باقلاها را در ظرف مناسبی قرار داده و روی آنها آب گرم بریزید، طوری که حدود چهار انگشت آب روی آنها را بگیرد و حداقل ۲ ساعت کنار بگذارید تا خیس بخورند.
پیاز را در روغن زیتون تفت دهید. سپس باقلای از قبل خیس خورده را اضافه کنید و تفت دهید.

سپس آب را اضافه کنید (طوری که حدود ۴ انگشت آب روی آنها را بگیرد). پس از اینکه آب به جوش آمد، حرارت را کم کنید و شکر، آب لیمو ترش و نمک را اضافه کنید.

اجازه دهید باقالی ها بپزند و نرم شوند و آب آن کاملا کشیده شود.

مواد را در مخلوط کن بریزید و به صورت پوره ای صاف و یکدست در آورید.

پوره به دست آمده را در قالب های دلخواه بریزید و به مدت ۳ الی ۴ ساعت در یخچال قرار دهید.

سپس پوره را از قالب درآورید و به همراه روغن زیتون، شبت خردشده، برش های لیموترش سرو کنید.

منبع:برترین‌ها

انتهای پیام/

درباره‌ی sardabir

همچنین ببینید

آمار جدید کرونای کشور ۱۸ مرداد

آمار جدید مبتلایان بیماری کرونا امروز شنبه ۱۸ مرداد ۱۳۹۹

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.