خواص زرده تخم مرغ نیم برشت یا عسلی

0

به گزارش کمال مهر به نقل از تسنیم : سید جواد علوی با بیان اینکه بهترین نحوه مصرف تخم مرغ مصرف نیم‌برشت یا عسلی آن است، اظهار کرد: برای آنکه تخم مرغ، عسلی (نیمبرشت) تهیه شود، باید  5 دقیقه در آب جوش بجوشد, زرده چنین تخم مرغی تقویت‌کننده قلب و مغز بوده و منجر به افزایش نیروی جنسی می‌شود.
به گفته وی تخم مرغ سفت شده، غذای غلیظ و دیرهضم محسوب می‌شود و برای مبتلایان به چاقی، سوءهاضمه و کبد چرب مناسب نیست و این افراد بهتر است از تخم مرغ عسلی استفاده کنند.
این کارشناس طب سنتی افزود: در کلیات طب سنتی ایران آمده است که مزاج زرده تخم مرغ مایل به گرمی  معتدل است و خون بسیار سالم و خوبی تولید می‌کند و برای ریه و تنفس مفید است.
علوی متذکر شد: بهترین تخم مرغ آن است که بزرگ باشد و در همان روز تخم‌گذاری مصرف شود و اگر امکان نگهداری تخم مرغ در جای خنک نبود، می‌توان آن را داخل نمک نگه داشت تا ماندگاری آن بیشتر شود.
‌ وی بیان داشت: سفیده تخم مرغ، لزج و دیر هضم است و برای افراد سرد مزاج و معده‌های ضعیف مضر است زیرا از آن بلغمی غلیظ و لزج تولید می‌شود همچنین مصرف زیاد و طولانی‌مدت تخم مرغ باعث ایجاد لک‌های پوستی در صورت و بادهای سرد در طحال و معده می‌شود.
این کارشناس طب سنتی تصریح کرد: از دیدگاه طب سنتی ایران، سفیده تخم مرغ تشکیل دهنده اعضای جوجه و زرده تخم مرغ غذای جوجه در زمان دوران جنینی است.
علوی تصریح کرد: زرده تخم مرغ غذای کامل بوده و خون سالم و صالح تولید می‌کند همچنین هضم زرده تخم مرغ عسلی بسیار سریع بوده و در بدن به خوبی جذب می‌شود و خون خوب از آن تولید می‌شود و مواد زائد به جای مانده از زرده تخم مرغ عسلی بسیار کم بوده و غذای بسیار خوبی برای قلب محسوب می‌شود البته زرده سفت شده دیرهضم است و غذائیت زیادی دارد.
انتهای پیام/ص

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.