اردور قارچ با نان سوخاری یک پیش غذای خوشمزه

0

به گزارش کمال مهر به نقل از ایران کوک:

مواد لازم برای 8 نفر
نان تست سوخاری 12 عدد
قارچ 500 گرم
خامه 100 گرم
کره 50 گرم
پودر سیر 1 قاشق چایخوری
آبلیمو 4 قاشق
نمک 1/2 قاشق چایخوری
فلفل 1/2 قاشق چایخوری
جعفری خرد شده 1/2 لیوان

اردور قارچ

طرز تهیه:
قارچ ها را شسته و خرد کنید. آنها را در یک کاسه بریزید و 4 قاشق آبلیمو روی آنها بریزید و چند دقیقه در گوشه ای قرار دهید تا هم سیاه نشوند و  هم کمی طعم دار شوند.

کره را در یک شیر جوش آب کنید و قارچ ها را داخل آن کمی سرخ کنید و تفت دهید. پودر سیر و نمک و فلفل را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید. در آخر خامه و نصف جعفری خرد شده را به سس قارچ اضافه کنید و اجازه دهید تا سس کمی بجوشد.

نان های تست را حاضر کنید و از سس قارچ روی آنها بریزید. جعفری باقی مانده را به عنوان تزئین روی اردور قرار دهید.

برای: 8 نفر
حاضر است در : 20 دقیقه
وعده: پیش غذا, شام, عصرانه, میان وعده
دسته بندی دستور آشپزی : اسنک و تست, پیش غذا و فینگر فود, سالاد و اردور
مواد لازم : آبلیمو, پودر سیر, جعفری, خامه, فلفل, قارچ, کره, نان تست

انتهای پیام/ص

 

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.