تاریخ : پنجشنبه, ۶ اردیبهشت , ۱۴۰۳ Thursday, 25 April , 2024
2

طرز تهیه ترشی لبو با انار

  • کد خبر : 174758
  • 17 دی 1395 - 14:45
طرز تهیه ترشی لبو با انار

این ترشی بسیار خوشمزه را درست کرده و از خوردن آن لذت ببرید

به گزارش کمال مهر به نقل از کدبانو:

چه موادی لازم داریم؟
دانه انار / ۱ کیلوگرم
لبو پخته / ۵۰۰ گرم
سرکه انار / ۱ لیوان
آب انار / ۱ لیتر
پودر گلپر / ۱ قاشق غذاخوری
پودر گشنیز / ۲ قاشق غذاخوری
سیاه دانه / ۲ قاشق غذاخوری
پودر فلفل قرمز / ۱ قاشق چایخوری
نمک / به مقدار لازم
چطوری درست کنیم؟
ابتدا انار را دانه کنید و به اندازه یک دوم قاشق غذاخوری به آن نمک اضافه کنید. دانه های انار و نمک را به مدت ۵ تا ۶ ساعت در ظرف در بسته ای نگهداری کنید تا نرم شده و آب بیندازد.
لبوها را شسته و با پوست بپزید. بعد از پخت پوست آنها را بگیرید و وقتی سرد شد آنها را خرد نمایید.
داخل ظرفی سرکه و آب انار را بریزید و به مدت ۵ دقیقه بجوشانید. دقت کنید که ظرف مورد نظر مسی یا آلومینیومی نباشد.
سپس لبو و دانه های انار را اضافه کنید تا دو دقیقه بجوشند. بعد از روی حرارت بردارید و بگذارید تا سرد شود.
بعد از سرد شدن ادویه ها را اضافه کنید و در ظرف دربسته در یخچال بگذارید.
این ترشی بعد از یک هفته قابل استفاده است.
نکته ۱: می توانید از سرکه لبو یا سرکه انگور نیز استفاده کنید.
نکته ۲: می توانید لبو را رنده کرده و یا به اشکال مختلف کوچکی درآورده و در ترشی استفاده نمایید.
نکته ۳: اگر می خواهید ترشی شما ترشتر باشد، می توانید مقدار سرکه را بیشتر و مقدار آب انار را کمتر بریزید.

انتهای پیام/ص

 

۰ ۰ رای ها
رأی دهی به مقاله
لینک کوتاه : https://kamalemehr.ir/?p=174758

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
View all comments
0
افکار شما را دوست دارم، لطفا نظر دهیدx
()
x