تاریخ : شنبه, ۸ اردیبهشت , ۱۴۰۳ Saturday, 27 April , 2024
0

دانه ای کوچک و خوشبو با خواصی شگفت آور

  • کد خبر : 38516
  • 24 اردیبهشت 1393 - 8:44
دانه ای کوچک و خوشبو با خواصی شگفت آور

به بهبود روحیه و بازیابی انرژی و توان از دست رفته کمک می کند.


  1. به گزارش گروه وبگردی کمال مهر،هل از نظر طب قدیم ایران گرم و خشک است.

 

 

 

جویدن دانه های هل پس از صرف غذا ضمن کمک به هضم و گوارش بهتر غذا کمک می کند.

دانه های هل خواص گرمابخشی داشته و معده و روده ها را تقویت می کنند.

هل اشتها را تحریک می کند و عمل هضم غذا را بهبود می بخشد.

نوشیدن دم کرده ی داغ آن موجب تسکین کولیت، سوءهاضمه، باد نفخ، حالت تهوع و بی حالی شده و مانع ترشح زیاد اسید معده می شود.

به بهبود روحیه و بازیابی انرژی و توان از دست رفته کمک می کند، اضطراب و نگرانی را کاهش می دهد و در رفع افسردگی موثر است.

هل همچنین کلیه ها را تقویت می کند و گفته می شود برای درمان شب ادراری کودکان مفید است.

منبع: جام نیوز
۰ ۰ رای ها
رأی دهی به مقاله
لینک کوتاه : https://kamalemehr.ir/?p=38516

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
View all comments
0
افکار شما را دوست دارم، لطفا نظر دهیدx
()
x