تارخ انتشار: دوشنبه 14 آوریل 2014 - 15:52
کد خبر : 34047
چاپ خبر

شربتی که ضامن سلامتی شماست!

سکنجبین شربتی است که پایه اصلی آن از سرکه و شکر، یا سرکه و عسل تشکیل شده و برای سلامتی و درمان بسیاری از بیماری‌ها مفید است

 

کمال مهر:فاطمه معینی دستیار تخصصی طب سنتی  گفت: سکنجبین شربتی است که پایه اصلی آن از سرکه و شکر یا سرکه و عسل تشکیل شده و بر حسب زمان، مکان، مزاج و سایر خواص بسیار متنوع است.
وی در خصوص انواع سکنجبین اظهار داشت: 1260 نوع سکنجبین تهیه می‌شود که بعضی از آن‌ها برای حفظ صحت و برخی برای رفع بیماری‌ها به کار می‌رود.
معینی به افزودنی‌هایی که به این شربت اضافه می‌شود اشاره کرد و گفت: به عنوان مثال می‌توان در پایه سکنجبین بذر بعضی از گیاهان یا میوه‌هایی مثل به و یا سبزیجاتی مانند نعناع و غیره اضافه کرد.
این دستیار تخصصی طب سنتی در ادامه افزود: بهتر است که سکنجبین را در منزل و با توجه به نوع مصرف تهیه کنید.
طرز تهیه سکنجبین با عسل
معینی دستور تهیه سکنجبین با عسل را این چنین بیان کرد: ابتدا عسل را با 4 برابر آب، روی حرارت ملایم گذاشته تا کف کند و آب به نصف برسد. سپس کف عسل را گرفته و نصف مقدار عسل، به آن سرکه اضافه می‌شود و دوباره روی حرارت ملایم گذشته تا کاملا آمیخته و یکدست شود.
وی در ادامه افزود: البته می‌شود عسل و آب و سرکه را با هم از ابتدا مخلوط کرد و روی حرارت ملایم گذاشت تا آب به یک چهارم برسد.
خواص سکنجبین تهیه شده با عسل
دستیار تخصصی طب سنتی در خصوص خواص سکنجبین گفت:‌ باعث دفع رطوبت زائد از معده و روده‌ها شده و دستگاه گوارش را جلا می‌دهد، همچنین باعث تحلیل رطوبت بد بدن می‌شود و به دلیل قابلیت نفوذ بالایی که در سرکه وجود دارد، به مفاصل هم نفوذ کرده و مواد و رطوبت مفاصل را هم از بین می‌برد.
طرز تهیه سکنجبین با شکر
معینی در خصوص روش تهیه سکنجبین با شکر اظهار داشت: این نوع سکنجبین از ترکیب سرکه انگور با شکر تهیه می‌شود که مقدار سرکه نصف شکر هست و مانند نوع قبل 4 برابر مقدار شکر آب اضافه کرده و روی حرارت گذشته می‌شود و سپس نصف شکر، سرکه اضافه شده و روی حرارت مانده تا شربت به قوام آید.
خواص سکنجبین با شکر
معینی به خواص سکنجبین تهیه شده با شکر اشاره کرد و افزود: این نوع شربت به افرادی که گرم مزاج هستند، برای حفظ صحت بسیار مفید و باعث ایجاد برودت در کبد‌های گرم می‌شود.
دستیار تخصصی طب سنتی با بیان اینکه سکنجبین عطش را رفع می‌کند، گفت: عروق را جلا داده و رفع اسنداد می‌کند و معده را از صفرای رقیق پاک می‌کند.
وی با اشاره به افرادی که سرفه می‌کنند، تصریح کرد: سکنجبین برای آن‌ها مناسب نیست و همچنین می‌توان نسبت سرکه با عسل یا شکر را متناسب با مزاج تنظیم و تغییر داد.
انتهای پیام/

پاسخی بگذارید »

  • آخرین اخبار
  • واکنش آذری جهرمی به سورپرایز شنبه و یکشنبه روحانی | علت تبریک روحانی مشخص شد؟
    عملیات رهگیری پهپادهای آمریکایی زیر نظر کدام مقام بلندپایه ارتش بود؟
    تدبیر جدید سپاه و بسیج برای برخورد با اراذل و اوباش
    نحوه خرید و توزیع سیم‌کارتهای‌ دانش‌آموزی اعلام شد
    خبر خوش برای دارندگان سهام عدالت
    از بانک صادرات ایران وام بدون قسط بگیرید
    مصطفی ادیب، مامور تشکیل کابینه لبنان شد/ نخست وزیر جدید لبنان کیست؟
    پهپادهای مجهز به موشک سپاه و ارتش آماده حمله مرگبار به دشمن /موشک «تاپ اتک» ارمغان فطرس برای تانک‌های مهاجم
    ورود به مازندران در روز های تاسوعا و عاشورا ممنون شد
    جزئیات طرح پیش‌فروش جدید ایران‌خودرو
    عملکرد فراتر از حد انتظار انویدیا در سه ماهه دوم سال مالی ۲۰۲۰
    گوگل با ابزاری جدید، خواندن و نوشتن خط هیروگلیف مصری را به کاربران آموزش می‌دهد.
    رونمایی از موشک بالستیک «شهید قاسم سلیمانی» و موشک کروز «ابومهدی المهندس»، بازتاب گسترده ای در رسانه های منطقه و جهان داشت.
    اتمام اعتبار مجوز همکاری شرکت‌های آمریکایی با هواوی برای این شرکت چینی دردسرساز شد
    وضعیت کلان‌شهر تهران در ابتلا به کرونا
    فرمانده عملیات مقابله با کرونای تهران: امسال سخت‌ترین پاییز را تجربه خواهیم کرد
    هند از مشارکت هواوی و ZTE در توسعه شبکه ۵G جلوگیری می‌کند
    تاریخ معرفی و عرضه آیفون ۱۲ اپل توسط جان پراسر فاش شد
    فیسبوک بزرگترین گروه طرفداران افراطی ترامپ با ۲۰۰ هزار عضو را حذف کرد
    سرگیجه کنکور
    تمامی حقوق متعلق به وبسایت خبری تحلیلی کمال مهر بوده و هرگونه کپی برداری تنها با ذکر منبع مجاز خواهد بود.
    Powerd By: K...