تاریخ : پنجشنبه, ۳۰ فروردین , ۱۴۰۳ Thursday, 18 April , 2024
0

پیرترین پرنده جهان در سن ۶۳ سالگی مادر شد!

  • کد خبر : 23442
  • 27 بهمن 1392 - 23:25
پیرترین پرنده جهان در سن ۶۳ سالگی مادر شد!

پیرترین مرغ دریایی جهان با تولد یک فرزند جدید در سن ۶۳ سالگی به رکوردشکنی خود ادامه می‌دهد.

 

 

به گزارشگروه وبگردی کمال مهر،جوجه جدید پرنده آلباتروس لیزان موسوم به «حکمت» (Wisdom) ماه جاری در پناهگاه ملی حیات‌وحش جزیره مرجانی میدوی در جایی بین هاوایی و ژاپن در اقیانوس آرام به دنیا آمد.

 

کارشناسان بر این باورند که این پرنده سفید و خاکستری رنگ می‌تواند تا ۳۵ جوجه را در طول زندگی خود به دنیا بیاورد و تاکنون «حکمت» این وظیفه را به نحو احسن انجام داده است.

 

 

حکمت در سال ۱۹۵۶ بطور رسمی توسط دانشمندان علامت‌گذاری شد و از آن زمان تاکنون نزدیک پنج میلیون کیلومتر در اطراف سواحل هاوایی و ورای آنرا پرواز کرده است.

 

 

محققان سازمان ماهی‌ها و حیات‌وحش آمریکا مدعی هستند که این پرنده، پیرترین نمونه شناخته شده در تاریخچه ۹۰ ساله این سازمان بوده و در سه دهه اخیر بطور مداوم تخم‌گذاری کرده است.

 

 

حکمت و جوجه‌اش در جزیره‌ای در خلیج مرجانی میدوی به تصویر کشیده شده‌اند. این منطقه جزء خاک آمریکا و در جایی بین توکیو و هونولولو در شمال اقیانوس آرام واقع است.

 

 

این جوجه که جنسیت آن در حال حاضر نامعلوم است، در روز چهارم فوریه(۱۵ بهمن) به دنیا آمده و حال عمومی آن خوب گزارش شده است.

 

 

گونه‌های آلباتروس لیزان بطور سنتی برای تمام عمر تنها یک جفت داشته و در هر سال فقط یکبار تخم می‌گذارند. اگرچه دانشمندان هنوز نمی‌دانند که آیا دانایی هم در کل عمر خود تنها یک جفت داشته یا خیر.

 

 

آلباتروس لیزان در جزایر اواهو در مقطه کائنا و کائوآئی در نقطه کیلاویای هاوایی تولیدمثل می‌کند.

 

 

محل تغذیه این پرندگان در نزدیکی سواحل آمریکای شمالی مانند خلیج آلاسکا است و سه تا پنج سال اول عمر خود را بطور مداوم پرواز کرده و هرکز فرود نمی‌آیند. دانشمندان بر این باورند که این موجودات در زمان پرواز بر روی اقیانوس می‌خوابند.

 

آلباتروس تنها یکبار در سال تخم می‌گذارد اما بیشتر آن سال را به تولد جوجه و پرورش آن می‌گذرانند. پس از چندین سال متوالی که بطور موفق به پرورش و بزرگ شدن جوجه گذشت، والدین می‌توانند از این وظیفه دست بردارند.

۰ ۰ رای ها
رأی دهی به مقاله
لینک کوتاه : https://kamalemehr.ir/?p=23442

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
View all comments
0
افکار شما را دوست دارم، لطفا نظر دهیدx
()
x