نمک موجود در پیتزا منجر به “سکته مغزی” می‌شود

0
بازدیدها: 127

 

کمال مهر:ابراهیم اسدی، متخصص داخلی  گفت: خوردن این غذای خوشمزه و عامه پسند می‌تواند بسیار خطرناک و اثر منفی روی عملکرد دستگاه گوارش بگذارد. 
 
وی افزود: روشی که برای ماندگاری مواد این غذا وجود دارد نمک و نیتریت است بنابراین خوردن این غذا برای افرادی که مبتلا به فشارخون بالا هستند، خطرناک خواهد بود.
وی با اشاره به اینکه، ادویه و نگهدارنده موجود در پیتزا می‌تواند زمینه‌ساز ابتلا به حساسیت غذایی باشد، اظهار داشت: مصرف این غذا‌ها می‌تواند موجب شیوع چاقی در افراد باشد.
وی عنوان کرد: بیماری‌هایی همچون: نقرس، چربی بالا، فشارخون بالا، گرفتن رگ‌ها، بیماری‌های قلبی و عروقی ناشی از مصرف غذاهای فست فود و آماده است.
این متخصص تغذیه خاطرنشان کرد: نمک موجود در پیتزا می‌تواند منجر به بیماری‌های قلبی و سکته مغزی شود.
انتهای پیام/

 

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید