تاریخ : جمعه, ۱۰ فروردین , ۱۴۰۳ Friday, 29 March , 2024
0

فشار خون خود از دیدگاه طب سنتی

  • کد خبر : 213023
  • 13 خرداد 1397 - 4:51

نگاه طب سنتی به بیماری مانند فشار خون، نگاهی دقیق و اصولی بوده و پرونده‌های کاملاً موفق درمانی بیماران مبتلا به فشار خون حکایت از درمان کامل این بیماری با روش‌های ساده مرسوم در طب سنتی دارد.

فشار خون خود را با طب سنتی درمان کنیدبه گزارش گروه وبگردی«کمال مهر»برای درمان فشار خون خود می‌توانید راه‌های زیادی وجود دارد. اما در این مقاله درمان فشار خون با طب سنتی را بررسی می‌کنیم. اگر فشار خون دارید در این مقاله همراه ما باشید.

برای درمان فشار خون حتما تا به حال روش‌های زیادی را امتحان کرده‌اید در این مقاله سعی داریم درمان فشار خون با طب سنتی را به شما آموزش بدهیم.

نگاه طب سنتی به بیماری مانند فشار خون، نگاهی دقیق و اصولی بوده و پرونده‌های کاملاً موفق درمانی بیماران مبتلا به فشار خون حکایت از درمان کامل این بیماری با روش‌های ساده مرسوم در طب سنتی دارد.

فشار خون از دیدگاه طب سنتی

فشار خون بالا خصوصاً در افراد مسن بسیار شایع است و تقریباً در حدود یک نفر از هر چهار نفر از فشار خون بالا رنج می‌برند.

فشار خون بالا در سنین جوانی در مردان شایع‌تر است، اما در سنین بالاتر در زنان بیشتر از مردان دیده می‌شود؛ به‌طور کلی با افزایش سن، خطر ابتلا به این بیماری افزایش می‌یابد؛ علل بروز این بیماری هنوز به‌طور کامل شناخته نشده است.

در بیشتر موارد افزایش مقاومت محیطی عروق، علت افزایش فشار خون است که خود علل متفاوتی دارد؛ بیشتر مردم از نوعی افزایش فشار خون رنج می‌برند که علت مشخصی برای آن یافت نشده است؛ به این فرم، افزایش فشار خون اولیه گفته می‌شود.

عوامل زیر در بروز این نوع افزایش فشار خون مؤثرند:

سن؛ مطالعات مختلف نشان داده که سیر پیش‌رونده افزایش فشار خون با افزایش سن ارتباط دارد.

ژنتیک؛ اثبات شده که عوامل ژنتیکی که به‌ارث می‌رسند با افزایش فشار خون ارتباط دارند.

نژاد؛ سفید‌پوستان و نژاد هند و اروپایی بیشتر دچار افزایش فشار خون می‌شوند.

عوامل محیطی مانند چاقی، الکل، نمک زیاد (نمک تصفیه‌شده) و استرس نیز مؤثر هستند.

برخی از مبتلایان به فشار خون افزایش‌یافته علت مشخصی برای بیماری خود دارند که به این نوع، افزایش فشار خون ثانویه گفته می‌شود؛ باید توجه داشت که بیماران دچار فشار خون بالا در طب نوین اکثراً پاسخی نگرفته و صرفاً برای جلوگیری از افزایش فشار خون به‌طور دائم نیازمند مصرف دارو‌های شیمیایی هستند که به‌معنای کنترل بیماری و نه درمان آن است.


بیشتر بخوانید:فشار خون بالا؛ علائم، علل و عوامل خطر


از سوی دیگر نگاه طب سنتی به مسئله‌ای مانند افزایش فشار خون نگاهی دقیق و اصولی بوده و پرونده‌های کاملاً موفق درمانی بیماران مبتلا به فشار خون حکایت از درمان کامل این بیماری با روش‌های ساده مرسوم در طب سنتی دارد که بیمار با بازگشت به وضعیت عادی خود، کاملاً از مصرف دارو نیز بی‌نیاز می‌شود.

طب سنتی، بیماری افزایش فشار خون را ذیل یکی از اعضای بدن تعریف کرده و اساساً و در گام اول به‌دنبال علت ایجاد آن می‌گردد تا با رفع علت، معلول نیز خود به خود رخت بربندد؛ از منظر طب ایرانی، افزایش فشار خون بر اثر گرفتگی یا کاهش الاستیسیته عروق در مغز، کبد، قلب، ریه، معده، کلیه، عروق پا، روده‌ها یا هر عضو دیگری به‌وقوع می‌پیوندد ضمن آنکه بیماری‌های زمینه‌ای یا شرکی مانند دیابت، تیروئید کم‌کار (غلبه شدید بلغم) و… نیز می‌توانند به‌عنوان مبدأ بیماری در نظر گرفته شوند.

در هر صورت طبیب مسلط به طب سنتی ضمن یافتن علت، به درمان موضع یا بیماری شرکی مورد نظر پرداخته و با بازگرداندن سلامتی به عضو یا از میان بردن بیماری زمینه‌ای موفق به درمان کامل و قطعی بیماری افزایش فشار خون خواهد شد.

منبع:الو دکتر

انتهای پیام/

۰ ۰ رای ها
رأی دهی به مقاله
لینک کوتاه : https://kamalemehr.ir/?p=213023

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
View all comments
0
افکار شما را دوست دارم، لطفا نظر دهیدx
()
x