تاریخ : پنجشنبه, ۳۰ فروردین , ۱۴۰۳ Thursday, 18 April , 2024
1

تاریخ دقیق شروع ماه رمضان در سال ۹۷ (۲۰۱۸)

  • کد خبر : 211806
  • 20 اردیبهشت 1397 - 19:17
تاریخ دقیق شروع ماه رمضان در سال ۹۷ (۲۰۱۸)

سال ۹۷ میهمانی خدا کلا در بهار صورت خواهد گرفت . برای اطلاع از تاریخ دقیق شروع ماه مبارک و نیز زمان دقیق پایان ماه پر برکت رمضان و عید فطر این گزارش را بخوانید.

تاریخ دقیق شروع ماه رمضان در سال 97 (2018)«کمال مهر» : ماه میهمانی خدا هر روز نزدیک تر می شود و شروع و شوق مسلمانان و قطعا نوجوانانی که برای نخستین بار این ماه را درک می کنند بیشتر می شود .در این گزارش برای اطلاع از تاریخ دقیق “شروع ماه مبارک رمضان ۹۷ ” و نیز زمان دقیق پایان ماه پر برکت رمضان و عید فطر با ما همراه باشید.

ماه رمضان ، نهمین ماه سال قمری است . این ماه از ویژگی های بسیاری برخوردار است و هر ساله عده ی زیادی از مسلمانان به هنگام رسیدن ماه رمضان روزه می گیرند و واجبات ویژه این ماه مقدس را به جا می آورند . در قرآن از این ماه به عنوان ماه هدایت کننده نام برده می شود . این ماه از ویژگی ای برخوردار است که در آن مسلمانان باید روزه بگیرند و اعمال آن را به جا بیاورند . در این ماه مردم خیلی از عاداتی که هر روزه انجام می دهند را نباید انجام دهند و به این وسیله می توانند برخی از عادات خود را کنار بگذارند .


بیشتر بخوانید: حکم سیگارکشیدن در ماه رمضان + نظر مراجع معظم تقلید


سال ۹۷ میهمانی خدا کلا در بهار صورت خواهد گرفت و تاریخ شروع روز اول ماه مبارک رمضان سال ۱۴۳۹ هجری قمری برابر با،روز پنجشنبه ۲۷ اردیبهشت ماه ۱۳۹۷ خورشیدی و مصادف با ۱۷ مه سال ۲۰۱۸ میلادی می باشد اما با توجه به اینکه برای شروع ماه رمضان نیاز به رویت هلال ماه می‌باشد این تاریخ ممکن است جابجا گردد و ماه رمضان ۱۳۹۷ از ۲۶ اردیبهشت ماه آغاز شود.

تاریخ دقیق شروع ماه رمضان در سال 97 (2018)

در سال ۹۸ ماه مبارک رمضان در نیمه اردیبهشت آغاز خواهد شد و تاریخ ۹۸/۲/۱۵ آغاز ماه خوب خدا خواهد بود.

بعد از آن به ترتیب ۴ اردیبهشت ۹۹ و ۲۴ فروردین ۱۴۰۰ آغاز ماه مبارک رمضان خواهد بود.

آغاز ماه مبارک در سال ۱۴۰۱ درست پس از سیزدهم فروردین است و قاعدتا بسیاری از هم میهنان درین روز با دهان روزه به سیزده بدر خواهند رفت تا با یک روز روزه به پیشواز ماه مهمانی خدا رفته باشند.

ماه مهمانی خدا در سال ۱۴۰۲ روز سوم فروردین آغاز میشود و این یعنی بسیاری از عیددیدنی ها به صرف افطار و پس از آن صورت خواهد گرفت. جالب آنکه در پایان سال ۱۴۰۲ ماه رمضان مجددا در ۲۲ اسفند آغاز می شود و عبادالله درین سال دومرتبه بر سر سفره الهی خواهند نشست.

در سال ۱۴۰۳ ماه مبارک رمضان دهم اسفند آغاز خواهد و بالاخره ۱۴۰۴ با آغاز ماه رمضان در ۳۰ بهمن ماه، کل ماه رمضان در زمستان خواهد بود.

تاریخ پایان ماه رمضان در سال ۹۷

احتمال میرود پایان یا روز آخر ماه مبارک رمضان سال ۱۴۳۹ قمری در ایران برابر با روز پنج شنبه ۲۴ خرداد ۱۳۹۷ خورشیدی و مصادف با ۱۴ ژوئن ۲۰۱۸ میلادی میباشد.

تاریخ دقیق روز عید فطر ۹۷

روز عید فطر ماه رمضان سال ۱۴۳۹ قمری برابر خواهد شد با روز جمعه ۲۵ خرداد سال ۱۳۹۷ خورشیدی به عبارتی مصادف است با ۱۵ ژوین ۲۰۱۸ میلادی.

فضائل و برتری ماه رمضان

پیامبر اکرم (ص) می‌فرماید: «انما سمی الرمضان لانه یرمض الذنوب؛ ماه رمضان به این نام خوانده شده است، زیرا گناهان را می‌سوزاند.»
ماه رمضان یکی از چهار ماهی است که خداوند متعال جنگ را در آن حرام کرده است. (مگر جنبه دفاع داشته باشد.)

از فضائل و برتری این ماه نسبت به ماه‌های دیگر سال می‌توان به نزول کتب آسمانی، روزه داری، وجود شب‌های پر فیض قدر و … اشاره کرد.

تاریخ دقیق شروع ماه رمضان در سال 97 (2018)

ابن عباس از رسول خدا (ص) روایات کرده است که فرمود: «وقتی شب قدر می‌شود، ملائکه‌ای که ساکن درسدره المنتهی هستند و جبرئیل، یکی از ایشان است، نازل می‌شوند، درحالی که جبرئیل به اتفاق سایر سکان نامبرده، پرچم‌هایی را، به همراه دارند، یک پرچم، بالای قبر من، و یکی بربالای بیت المقدس، و پرچمی درمسجد الحرام و پرچمی برطورسینا، نصب می‌کنند، و هیچ مؤمن و مؤمنه‌ای در این نقاط نمی‌ماند مگر آن که جبرئیل به او سلام می‌کند، مگر کسی که دائم الخمر و یا معتاد به خوردن گوشت خوک و یا زعفران مالیدن به بدن خود باشد.» (تأویل الآیات الظاهره، استرآبادی، ص. ۷۹۰)

از امام صادق (ع) در درباره ماه مبارک رمضان نقل شده است: «هرگاه روزه گرفتی، گوش و چشمت را از حرام، روزه بدار و همه اعضا و اندامت را از زشتی و پرگویی و اذیت کردن خدمتکارت باز دار. باید وقار روزه در تو باشد، تا می‌توانی، خاموش باش، مگر از ذکر خدا، و روزی که روزه داری با روزی که روزه نداری، یکسان نباشد، از خندیدن با صدای بلند، دوری کن؛ زیرا خداوند این کار‌ها را دشمن داند.» (بحار/۹۳/۲۹۲)

انتهای پیام/

۰ ۰ رای ها
رأی دهی به مقاله
لینک کوتاه : https://kamalemehr.ir/?p=211806

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
View all comments
0
افکار شما را دوست دارم، لطفا نظر دهیدx
()
x