تارخ انتشار: یکشنبه ۱۰ دی ۱۳۹۶ - ۱۰:۳۶
کد خبر : 207700
چاپ خبر

دلایلی که نباید زبان و مغز گوسفند بخورید

متخصص تغذیه بایدها و نبایدهای تغذیه‌ای مصرف کله‌وپاچه را تشریح کرد

به گزارش«کمال مهر» سید ضیاءالدین مظهری در ارتباط با مصرف کله‌پاچه اظهار داشت: استفاده از این ماده غذایی در فاصله‌های طولانی عوارضی ندارد البته این مسئله بستگی به شرایط جسمانی فرد نیز دارد، به‌طوری‌که مصرف این ماده غذایی برای افراد دچار چربی و فشار خون و کسانی که در معرض حمله قلبی و مغزی هستند به هیچ عنوان توصیه نمی‌شود.

وی با بیان اینکه 100 گرم مغز گوسفند، 1000 میلی‌گرم کلسترول دارد، این درحالی است که 100 گرم تخم‌مرغ 250 تا 300 میلی‌گرم کلسترول داشته و ترکیبات مفید دیگری همچون اسید چرب ضروری بدن و پروتئین را داراست و در واقع ارزش پروتئینی آن صد درصد تلقی می‌شود.

این متخصص تغذیه  بیان داشت: سن، جنس، وضعیت فیزیولوژی از جمله عواملی است که در برنامه غذایی افراد مورد توجه قرار می‌گیرد، گفت: مصرف کله پاچه نه صد درصد منع می‌شود و نه به صورت کامل استفاده از آن توصیه شده است، ولی متخصصین تغذیه به این اصل توجه داشته که بهتر است غذاهای سالم جایگزین این ماده غذایی کنیم.

مظهری ادامه داد: زبان و مغز گوسفند، چرب‌تر از سایر قسمت‌ها بوده و افرادی که دچار نقرس هستند، استفاده از این مواد غذایی، اسید اوریک آنها را افزایش داده و سبب بروز مشکلات برایشان می‌شود.

وی با بیان اینکه پاچه گوسفند علی‌رغم دیرهضم بوده خواص مفیدی بر روی مفاصل دارد، گفت: ولی بناگوش و چشم گوسفند سرشار از چربی‌های اشباع‌شده بوده و مصرف آن توصیه نمی‌شود. همچنین زبان،‌دل، جگر و قلوه گوسفند حاوی کلسترول بالایی است.

این متخصص تغذیه بیان داشت:‌در صورت استفاده از کله پاچه توصیه می‌شود این ماده غذایی در منزل تهیه شده؛ چراکه اغلب مواقع فروشنده‌ها برای خوشمزه‌تر شدن این ماده غذایی روغن به آن اضافه کرده و در این صورت عواقب جبران‌ناپذیری را می‌تواند مصرف کله پاچه بر روی بدن داشته باشد.

مظهری گفت: کسانی که دچار پرفشاری خون یا اختلالات تنفسی هستند، مصرف تلیت و کله پاچه آنها را دچار کمبود تنفسی می‌کند. کودکان نیز سیستم دفاعی انها به دلیل اینکه کامل ورزیده نشده توصیه می‌شود از کله پاچه‌های بیرون استفاده نکرده و مصرف تهیه شده آن در منزل اندکم باشد.

وی به سه اصل غذایی در تغذیه اشاره کرد و گفت: مواد غذایی باید متناسب با جنس، سن و وضعیت فیزیولوژی افراد مصرف شود و تنوع در مصرف مواد غذایی هم باید مورد توجه قرار گیرد. از طرفی نیز تنوع مواد غذایی نیز باید مورد توجه خانواده‌ها قرار گیرد.

متخصص تغذیه خاطرنشان کرد: استفاده از انواع سبزیجات، حبوبات،‌لبنیات، پروتئین‌ها، غلات و… برای همه افراد به صورت متنوع توصیه می‌شود همچنین باید توجه داشت که مصرف صبحانه حتماً مدنظر قرار گیرد؛ چراکه این موضوع افراد را در معرض ابتلا به دیابت نوع 2 کرده و در واقع ولع را برای مصرف مواد قندی افزایش می‌دهد.

منبع: فارس

 

پاسخی بگذارید »

  • آخرین اخبار
  • جدید ترین نوع زورگیری بدون درگیری + فیلم
    یک همسرخوب چه ویژگی هایی باید داشته باشد؟
    “خواب مرگ”، بدترین نوع خواب/ روزه داران هنگام غروب آفتاب نخوابند
    مجری و مدیحه سرای صدا وسیما درگذشت
    تاثیر شگرف ماساژ نقاط فشار برای تسکین سردرد
    جاده چالوس جمعه یکطرفه می شود
    هجوم سرخابی‌ها به اینستاگرام الدحیل و السد!
    مهاجم استقلال خواهان روشن شدن وضعیتش
    تصمیم ستاره استقلال برای جدایی؟
    شاهکار بزرگ ارتش سوریه/قدم بعدی کجاست؟
    اولین حکم افشانی شهردار جدید تهران؛ قالیباف از حراست رفت
    شغل دور از انتظار یکی از داوران جام جهانی +عکس
    حدیث قابل تامل در دیدار رهبری با کارگزاران نظام +عکس
    خواص شگفت انگیز درمانی «باقالا» که لک‌های پوستی را از بین می‌برد
    دروغ‌های هفده‌گانه جاسوس آمریکایی که وزیر شد
    تماشایی‌ترین گل‌ها در تاریخ فوتبال که تکرار نمی‌شوند +فیلم
    با خوردن یک عدد تخم مرغ در بدن چه اتفاقی در بدنتان می‌افتد؟
    سر و کله بن‌سلمان پیدا شد؟
    برای مقابله با تحریم ها برای پسرم دامداری راه اندازی کردم/ کفش، فرش و پارچه ایرانی جزو بهترین محصولات تولیدی داخل هستند
    ۹ عضو بدنتان که زودتر پیر می‌شوند!
    کتابی که همه باید بخوانند
    تمامی حقوق متعلق به وبسایت خبری تحلیلی کمال مهر بوده و هرگونه کپی برداری تنها با ذکر منبع مجاز خواهد بود.
    Powerd By: Kordaki.Net